STORITVE

frizerstva Anita Loboda
<h2 style="color:#ff2faa;">Barvanje</h2>

Barvanje

Uporabljamo permanentne oz. trajne barve, ki imajo nizko vsebnost amonijaka, vsebujejo kokosovo mleko, olje, aminokisline in mineralna olja. Barve so izjemno obstojne in negovalne. Na razpolago je veliko klasičnih, modernih in edinstvenih odtenkov. Veliko uporabljamo kombinacijo permanentne barve s semipermanentnimi barvami brez amonijaka. Za lase, ki ne potrebujejo svetljenja, ampak le osvežitev, so te barve idealna rešitev, saj dosežemo maksimalno pigmentiranje lasu, kar pomeni, da barvo osvežimo z direktnimi pigmenti. Pri barvanju vedno pazimo na kakovost las. Tehnik barvanja je veliko, zato se pred začetkom dela vedno posvetujemo o željah in pričakovanjih.

<h2 style="color:#ff2faa;">Striženje (žensko in moško)</h2>

Striženje (žensko in moško)

Pred striženjem se skupaj pogovorimo o vaših željah, dolžini las, barvi, ki je prav tako pomembna pri striženju, kadar barvamo v več komponentah. Pregledamo različne fotografije pričesk. Predstavimo vam aktualne sezonske trende in druge možnosti glede na vaše želje in potrebe. Striženje vedno prilagodimo obliki glave, da je pričeska obstojnejša.

<h2 style="color:#ff2faa;">Spenjanje</h2>

Spenjanje

Spete pričeske večinoma potrebujemo za posebne dogodke, zato si v našem salonu za takšne priložnosti vedno vzamemo dovolj časa. Povabimo vas tudi na poskusno spenjanje kakšnih 14 dni prej, da se dogovorimo, kakšen slog in katere linije vam ustrezajo. Možnosti je veliko, mi pa vam bomo pomagali, da boste za izbrani trenutek najlepše.

<h2 style="color:#ff2faa;">Ličenje</h2>

Ličenje

Naša prednost je, da vam lahko ponudimo ličenje v kombinaciji s pričesko, tako boste prihranile čas, ki je po navadi ob takih priložnostih zelo pomemben. Ponujamo vam DNEVNO ličenje, da boste naredile vtis na pomembnem sestanku, ter MATURANTSKO in POROČNO ličenje za posebne priložnosti.