O meni

Pri izbiri poklica nisem imela težav, saj sem že zelo zgodaj vedela, da bom frizerka. Leta 2003 sem z odličnim uspehom končala frizersko šolo v Ljubljani. Želela sem nekaj več, zato sem se vpisala na kozmetično šolo, saj sem prepričana, da se frizerstvo in kozmetika odlično dopolnjujeta.

Po končanem pripravništvu frizerstva in kozmetike sem izkušnje pridobila v frizerskem salonu blizu doma. Po preselitvi sem dobila službo v salonu Tomaža Kvedra. Seznanil me je z najnovejšimi trendi, mi omogočil kar nekaj izobraževanj. V svojem poklicu je resnično mojster in vesela sem, da mi je bil učitelj in da sem lahko bila del njegove ekipe.

1. septembra 2013 sem odprla vrata svojega salona. Splet življenjskih okoliščin mi je omogočil, da sem lahko uresničila svoje sanje, še preden sem sama dodobra verjela vanje. Imela sem veliko spodbudo svoje družine in zelo ljube prijateljice, za kar sem danes zelo hvaležna.

Tako kot doslej nameravam svoje znanje še nadgrajevati na izobraževanjih doma in v tujini, saj menim, da je treba nenehno slediti stroki, da lahko obiskovalcem svojega salona ponudim kakovostno storitev po najnovejših modnih smernicah.

Anita Loboda

Mnenja strank